Влада

До 1 липня лісівникам доручили розчистити праве узбіччя траси для реконструкції житомирської об’їзної

14 June 2017, 16:12

Для будівництва Північного обходу міста Житомира вже відведено 73,48 га землі із необхідних 79,71 га, що становить 92,2%.

Про це з посиланням на начальника управління промисловості, розвитку інфраструктури та туризму Романа Крисюка 14 червня повідомила прес-служба Житомирської обласної державної адміністрації.

«На сьогодні для Північного обходу вже відведено 73,48 га землі. Залишається 6,23 га приватної власності та земель запасу. Вчора відбулося засідання робочої групи, на якому дали доручення управлінню Держгеокадастру прискорити відведення земельних ділянок», – зазначив Роман Крисюк.

На території обходу тривають роботи з розчищення від лісових насаджень, - інформує ОДА. Правий бік лісівники мають розчистити до 1 липня, а лівий – приблизно до середини липня, оскільки там необхідно перекривати рух транспорту.

Довідково: Будівництво Північного обходу – реконструкція автомобільної дороги Київ-Чоп М-06 на ділянці км 129,6 – км 151,73 включає в себе розширення ділянки до 4 смуг, модернізація 4 та побудова 2 нових дворівневих розв’язок. Загалом, ремонтно-будівельні роботи виконуватимуться на 22 кілометрах М-06/Е40 Київ – Чоп протягом 2 років.

Як повідомляв Житомир.info, вирубку дерев для реконструкції автодороги Київ-Чоп М-06 у Житомирській області розпочали в квітні 2017 року. Реконструкцію об’їзної дороги м. Житомира Служба автодоріг планувала розпочати зразу після вирішення питань з власниками прилеглих земель.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі