Влада

Виконком Житомирської міськради оголосив конкурс на посаду начальника муніципальної інспекції

17 June 2017, 13:25

Виконком Житомирської міської ради оголосив конкурс на заміщення вакантної посади начальника муніципальної інспекції.

Відповідне оголошення опубліковане на сайті міської ради та в газеті «Місто».

«Повна вища освіта відповідного професійного спрямування за освітньо-кваліфікаційним рівнем магістра, спеціаліста; стаж роботи за фахом на службі в органах місцевого самоврядування чи державній службі на керівних посадах не менше 3 років або стаж роботи за фахом на керівних посадах в інших сферах управління не менше 5 років, вільне володіння державною мовою та персональним комп’ютером», - такі вимоги висуваються до кандидата на посаду начальника муніципальної інспекції.

Документи приймаються з 9 червня по 10 липня 2017 року.

Нагадаємо, з 6 червня Валерій Логвінчук переведений з посади начальника муніципальної інспекції Житомирської міської ради на посаду заступника начальника муніципальної інспекції.

Як повідомляв Житомир.info, в червні минулого року член ВО «Свобода» Валерій Логвінчук виграв конкурс на посаду начальника муніципальної інспекції, на той час він перебував в зоні АТО і офіційно на посаду начальника був призначений лише з 7 листопада 2016 року. В квітні цього року мер Сергій Сухомлин говорив, що начальник муніципальної інспекції не зміг показати результат і вже є нова кандидатура на цю посаду.

Житомир.info

 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі