Влада

Заступниця директора КП «Регулювання орендних відносин» хоче керувати житомирськими парками

19 June 2017, 17:33

Заступниця директора КП «Регулювання орендних відносин» Світлана Ольшанська хоче очолити комунальне підприємство «Парк».

Декларація Ольшанської як претендента на посаду директора КП «Парк» опублікована в Єдиному державному реєстрі декларацій 14 червня. А після цього, 16 червня, Світлана Ольшанська подала декларацію перед звільненням з посади заступника директора КП «Регулювання орендних відносин» Житомирської міської ради за період з 18 січня 2017 по 16 червня 2017. На початку року, 17 січня, жінка подавала декларацію перед звільненням з посади заступника директора комунального підприємства «Агентство з управління майном» міської ради. В 2014 році Ольшанська була заступником директора готелю «Житомир». 

Минулого року в КП «Агентство з управління майном» Світлана Ольшанська заробила 96 тис. грн, за п’ять місяців роботи в КП «Регулювання орендних відносин» її зарплата становила 59 тис. 978 грн

Нагадаємо, 8 червня цього року мер Сергій Сухомлин підписав розпорядження про внесення змін до розподілу обов’язків і тепер особисто займається питаннями культури та координує діяльність КП «Парк». 

Як повідомляв Житомир.info, в.о. директора КП «Парк» Ольга Кузьмінська, яка працювала на цій посаді з січня 2017 року, 25 травня написала заяву на ім’я мера Житомира, в якій просила звільнити її з займаної посади «за згодою сторін». 26 травня Житомирський міський голова Сергій Сухомлин призначив нового в.о. директора КП «Парк» - Дмитра Тимофієнка, який до призначення на цю посаду був заступником директора КП «Парк» з фінансово-економічних питань.. 8 червня Тимофієнко був гостем програми «Діалоги» на Житомир.info: розповідав про концепцію розвитку парків Житомира та нові їдеї. 

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі