Політика

Фракція «Об’єднання» Самопоміч» в обласній раді: Пообіцяли - виконуйте

20 June 2017, 10:00

Депутати фракції «Об’єднання «Самопоміч» у Житомирській облраді закликають жителів області прийти на мітинг під стіни Верховної Ради України 21 червня, аби змусити владу виконувати свої обіцянки.

Президент України і парламентська коаліція мають дотриматись політичних обіцянок і врешті-решт розглянути проекти законів, які є нагальними для проведення політичної реформи. Слід наголосити, що це були вимоги Майдану. Ще 22 лютого цього року Комітет з правової політики і правосуддя ВРУ розглянув на своєму засіданні законопроекти «Про вибори народних депутатів України» №№ 1068, 1068-1, 1068-2, які стосуються виборчої реформи. І коаліція, і Президент говорили, що ці законопроекти будуть визначені як першочергові для розгляду у Парламенті. Проте цього так і не відбулося. 

«Ось як ми бачимо політичну реформу: повністю відкриті списки, скасування мажоритарної системи, заборона політичної реклами на телебаченні, зниження прохідного відсотку. Від того, кого ми оберемо і приведемо у владу, залежить майбутнє держави», - зазначив голова фракції «Об'єднання «Самопоміч» в обласній раді Віталій Ейсмонт.

Також демократичні сили, які прийдуть на мітинг 21 червня, будуть вимагати прийняття закону про врегулювання процедури імпічменту президента, зміну складу ЦВК.

Прес-служба фракції «Об'єднання «Самопоміч» в Житомирській обласній раді

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі