Місто

Житомирське «Полісся» офіційно стало професійним футбольним клубом

21 June 2017, 17:12

Комунальне підприємство «Футбольний клуб «Полісся» Житомирської міської ради отримало статус професійної футбольної команди і братиме участь Другій лізі.

Відповідний атестат представники клубу отримали під час Конференції ПФЛ у середу 21 червня.

Документ, отриманий представниками ФК «Полісся», підтверджує, що клуб відповідає усім вимогам Регламенту з атестації футбольних клубів Професіональної футбольної ліги України та надає право на участь у Всеукраїнських змаганнях з футболу серед команд клубів другої ліги сезону 2017/2018 рр. Досі футболісти «Полісся» вважалися гравцями-любителями, аматорами.

У наступному сезоні в Другій лізі зіграють 24 команди.

Попередній раунд Кубка України сезону 2017/18 планується почати 9 липня 2017 року, а чемпіонат Першої та Другої ліги - 15 липня. 

Нагадаємо, в березні 2017 року президент житомирського «Полісся» розповів, скільки коштів потрібно для участі у професійній футбольній лізі.

Як повідомляв Житомир.info, на початку червня цього року житомирський футбольний клуб «Полісся» завершив атестацію у професійну II лігу Чемпіонату України.  У зв’язку з виходом в другу лігу затрати «Полісся» збільшуються майже на 600 тис. грн.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі