Події

За добу в Житомирі сталося 7 ДТП, в яких двоє людей загинули і троє отримали травми, - Печененко

5 July 2017, 10:12

 4 липня в Житомирській області зафіксовано 8, а в обласному центрі - 7 дорожньо-транспортних пригод, в яких загинули двоє людей.

Про це на своїй сторінці у Facebook 5 липня написав начальник головного управління Нацполіції в Житомирській області Вячеслав Печененко.

«Упродовж 4 липня в області сталося 8 дорожньо-транспортних пригод, з них 7 – у м. Житомирі. Це не швидкісна траса, це місто з максимальтним режимом руху 60 км/год. На жаль, водії про це забувають про елементарні заходи безпеки, як то паски, шоломи і т.д. Із 7 ДТП у 2 загинуло двоє людей та травмовано трьох», - написав керівник поліції.

Щодо ДТП на перехресті Домбровського-Мазепи у Житомирі Печененко пише, що співчуває родині загиблого водія, але «якби чоловік був пристебнутий ременем безпеки, він, з дуже великою ймовірністю, не вилетів би через скло водійських дверцят і не опинився б під мікроавтобусом».

Також начальник ГУНП повідомляє, що у смертельному ДТП з мотоциклом на Покровській «не останню негативну роль відіграло нехтування безпекою, а точніше легковажність з швидкістю руху двоколісника».

«Бережіть себе та своїх рідних і близьких», - закликає Вячеслав Печененко.

Як повідомляв Житомир.info, 4 липня на перехресті Домбровського-Мазепи у Житомирі зіштовхнулися два мікроавтобуси, загинув водій Ford; на перехресті вулиць Троянівська та Старовільська зіштовхнулися Lanos і Toyota, поблизу школи №6 перекинувся мікроавтобус, службовий автомобіль охоронної фірми зіштовхнувся з Volkswagen, а на виїзді з Житомира мотоцикл врізався в «Жигулі», загинув пасажир.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі