Події

На виїзді з Житомира мотоцикл врізався в «Жигулі»: є загиблий і потерпілий

4 July 2017, 20:20

Увечері 4 липня біля заправки WOG, що по вулиці Покровській на виїзді з Житомира (за поворотом, що веде до заводу «Кромберг енд Шуберт»), сталась летальна ДТП за участю автомобіля "Жигулі" та мотоцикла.

Про це Житомир.info розповів читач, який став свідком аварії.

«"Жигулі" виїжджали з міста і повертали на заправку. У попутному напрямку їхав мотоцикліст із пасажиром і втаранився в "Жигулі". В результаті удару мотоцикл відкинуло десь на 50 метрів уперед. Водій мотоцикла загинув на місці ДТП, а його пасажира забрала "швидка"», – розповів читач.

На місці події працюють поліцейські, які проводять слідчі дії та опитують свідків.

Інформацію про ДТП кореспонденту Житомир.info підтвердила речник головного управління Нацполіції в Житомирській області Алла Ващенко, уточнивши, що загинув не мотоцикліст, а його пасажир.

«Близько 19:00 за переїздом мотоцикліст зіштовхнувся з іншим транспортним засобом, який їхав попереду, в попутному напрямку і зупинився для повороту. Загинув пасажир мотоцикла 1995 року народження, а самого мотоцикліста, 1997 року народження, госпіталізували із тілесними ушкодженнями», – прокоментувала Ващенко.

Як повідомляв Житомир.info, вранці 4 липня автомобіль Ford рухався по вулиці Домбровського в напрямку вулиці Івана Мазепи і не надав перевагу в русі Volkswagen, який їхав головною дорогою по Івана Мазепи від проспекту Незалежності. Volkswagen від зіткнення перекинувся й упав на бік. Під машиною опинився чоловік, який загинув на місці події. Ним виявився водій автомобіля Ford, якого очевидці спершу прийняли за пішохода.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі