Місто

Мерія Житомира хоче почути думку городян щодо набережної в парку культури

6 July 2017, 09:16

Житомирська міська рада бажає почути думку громадян та експертів стосовно її оформлення набережної ріки Тетерів в міському парку культури і відпочинку.

Про це 5 липня повідомила прес-служба мерії. 

«На даний момент є ідея реконструкції набережної, що знаходиться у парку культури і відпочинку. Ми б хотіли почути думку громадян та експертів стосовно її оформлення. Для цього ми розробили міні-опитування і я запрошую всіх небайдужих громадян взяти у ньому участь. Голосуйте самі, запрошуйте до голосування друзів та знайомих!», - цитує мерія заступника міського голови Матвія Хренова.

Над концепцією реконструкції набережної вздовж річки Тетерів працюють спеціалісти та архітектори, які розробляють пішохідний маршрут від парку культури і відпочинку до гідропарку, зонування маршруту.

Головною метою, яку переслідує нова концепція, є сучасна, впорядкована набережна із зонами для різного виду відпочинку. Тут знайдуть для себе місце і молодь, і підлітки, і люди старшого покоління. Тож міськрада запрошує активно взяти участь у голосуванні. Дати відповіді можна за посиланням goo.gl/wxL1SD .

Як повідомляв Житомир.info, 16 червня цього року в рамках заходу «Майстерня міста» біля Житомирської обласної наукової бібліотеки на Новому бульварі городянам презентували концепцію реконструкції набережної річки Тетерів. Нещодавно влада Житомира заявила, що подала в суд на колишнього правоохоронця Володимира Недільського, який захопив частину берега та ріки Тетерів.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі