Влада

Після липневої сесії в Житомирській облраді встановлюватимуть нову систему для голосування

13 July 2017, 09:27

Нова система для голосування буде монтуватися після 12-ї сесії Житомирської обласної ради.

Про це 12 липня повідомила прес-служба Житомирської обласної ради з посиланням на голову Житомирської обласної ради Володимира Ширму.

«12 липня Володимир Ширма зустрівся з головами фракцій, з якими узгодив низку організаційних питань, що стосуються діяльності депутатського корпусу. Він зазначив, що на розгляд чергової сесії обласної ради пропонується внести 57 питань, що оприлюднені на сайті обласної ради з дотриманням вимог законодавства, а засідання профільних комісій розпочнуться 18 липня. Також депутатів поінформовано, що обласна рада закупила нову систему для голосування, оскільки нинішня система вже застаріла і у будь-який момент може вийти з ладу. Придбали обладнання через аукціон на «ProZorro» за 645 тис грн, зекономивши понад 80 тис грн. Усього закуплено 74 депутатських пульти з мікрофонами, 100 карток для депутатів та інше обладнання. Окрім цього, у вартість входить монтаж та пусконалагоджувальні роботи. Нова система буде монтуватися після 12-ї сесії обласної ради», - інформує облрада.

Нагадаємо, 30 травня 2017 року Житомирська обласна рада оголосила тендер на придбання комплексної системи для проведення голосування в сесійній залі з її монтажем та пусконалагодженням.

Очікувана вартість закупівлі – 732,5 тисячі гривень з ПДВ – рівно стільки, скільки закладалося на забезпечення депутатської діяльності Житомирської облради на 2017 рік.

Як повідомляв Житомир.info, в обласній раді сьомого скликання 64 депутати. 12-а сесія обласної ради відбудеться 27 липня.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі