Влада

Житомирська облрада оголосила тендер на придбання системи голосування за 730 тис. грн

31 May 2017, 12:39

Депутати Житомирської облради матимуть шанс отримати нові персональні картки та пульти для голосування під час сесій.  

30 травня 2017 року Житомирська обласна рада оголосила тендер на придбання комплексної системи для проведення голосування в сесійній залі з її монтажем та пусконалагодженням.

Очікувана вартість закупівлі – 732,5 тисячі гривень з ПДВ – рівно стільки, скільки закладалося на забезпечення депутатської діяльності Житомирської облради на 2017 рік.

У технічній документації пояснюється, що комплексна система для проведення голосування - це комплекс спеціального обладнання (устаткування) з встановленим програмним забезпеченням, що дозволяє автоматизувати процес проведення сесій з функцією поіменного голосування під час прийняття рішень депутатами та аудіосупровідом кожного робочого місця депутата з веденням повного аудіозапису проведення сесії.

До системи входять також 100 карток депутата, 80 комутативних пристроїв та 74 пульти депутата з мікрофоном (в обласній раді сьомого скликання 64 депутати).

Прийом пропозицій розпочався 30 травня, дата початку аукціону – 15 червня 2017 року.

Скрін з тендерної документації

Як повідомляв Житомир.info, на забезпечення депутатської діяльності в 2017 році Житомирська облрада заклала 6 млн 229,7 тис. грн, з яких 732,5 тис. грн – на придбання та встановлення системи голосування. У Програмі забезпечення депутатської діяльності на 2016 рік вже закладалися ті ж самі кошти на придбання та встановлення системи голосування.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі