Влада

На 2017 рік Житомирська облрада знову закладає гроші на нову систему голосування та планує півмільйона на «піар»

24 November 2016, 11:07

На забезпечення депутатської діяльності в наступному році Житомирська облрада хоче витратити 6 млн 229,7 тис. грн, з яких 732,5 тис. грн – на придбання та встановлення системи голосування, 500 тис. грн – на висвітлення діяльності.

Проект рішення сесії «Про Програму забезпечення депутатської діяльності, проведення конкурсів та нагород обласної ради на 2017 рік» опублікований на сайті облради 24 листопада.

«У зв’язку з необхідністю забезпечення діяльності депутатів, постійних, тимчасових контрольних комісій, ліквідаційних комісій та депутатських фракцій обласної ради, їхньої співпраці з іншими органами місцевого самоврядування та їх об'єднаннями, забезпечення виплат, пов'язаних із проведенням щорічного конкурсуна кращий санітарний стан та благоустрій території, а також відзнаки Житомирської обласної ради «За заслуги перед Житомирщиною», враховуючи рекомендації постійної комісії обласної ради з питань бюджету і комунальної власності, обласна рада вирішила затвердити Програму забезпечення депутатської діяльності, проведення конкурсів та нагород обласної ради на 2017 рік», - зазначається у проекті рішення.

Маже дві третини запланований на реалізацію Програми коштів становить грошова допомога малозабезпеченим громадянам, яка надається головою обласної ради, першим заступником голови ради, заступником голови ради, депутатами обласної ради – 4 млн 120 тис. грн. На придбання подарунків до грамот, дипломів, квітів, паперу, канцтоварів, води, витратних матеріалів заплановано 289,5 тис. грн (на 2016 рік – 149, 8 тис.грн), на виплати переможцям обласного конкурсу серед сільських і селищних рад на кращий санітарний стан та благоустрій території – 234 тис. грн (на 2016 рік – 100 тис.грн).100 тисяч гривень коштуватиме виготовлення матеріалів для сесій, постійних комісій обласної ради, робочих груп, інформаційно-аналітичних та методичних матеріалів для депутатів обласної ради та органів місцевого самоврядування (на 2016 рік – 82,1 тис.грн). На висвітлення діяльності плануєть витратити на 100 тис. грн більше: 500 тисяч у 2017 році проти 400 тисяч у поточному році.

Як повідомляв Житомир.info, в Програмі забезпечення депутатської діяльності на 2016 рік вже закладалися кошти на придбання та встановлення системи голосування – 732,5 тис. грн. У проекті рішення планувалося виділити на забезпечення Програми 3 млн 21,3 тис. грн, але на сесії облради 24 грудня 2015 року вирішили на 1,2 млн грн збільшити суму депутатських коштів на матеріальну допомогу малозабезпеченим громадянам і затвердили орієнтовну потребу в коштах у розмірі 4 млн 178,3 тис.грн.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі