Політика

Детективи НАБУ побували у двох приймальнях нардепа Розенблата в Житомирі і вилучили ноутбук

25 July 2017, 14:10

До громадської приймальні житомирського народного депутата Борислава Розненблата, яка знаходиться в офісі компанії «Фаворит», детективи НАБУ навідалися 25 липня близько 8 ранку. Свідком подій став охоронець Олег.

«Сьогодні вранці в районі 8 години прибули представники НАБУ. Озброєні люди в формі. Показали документи на обшук приймальні народного депутата Бориса Соломоновича Розенблата. Представники керівництва прибули і разом з ними було проведено обшук приймальні. У процесі обшуку нічого не було знайдено», - розповідає охоронець.

Тим часом у приймальні нардепа на майдані Корольова людно. Журналістів всередину не впускають, посилаючись на слідчі дії.

Пробувши у кабінеті майже три години, чоловіки мовчки залишають приміщення. Керівниця громадської приймальні розповідає – троє детективів НАБУ прийшли до приймальні ще до початку робочого дня, і о 9-й розпочали слідчі дії.

«Пред'явили ухвалу, відносно якої вони мають право перевірити, чи є якась інформація чи якісь дані відносно незаконного збагачення. Звісно, такої інформації не може бути. Перевірили всю необхідну документацію. Звісно, в приймальні що може знаходитись – звернення громадян. Вони переглянули всі документи, які наявні, забрали ноутбук, обіцяли перевірити інформацію, яка там є, і все», - розповіла керівник громадської приймальні народного депутата Софія Павлова.

Нині громадська приймальня нардепа Розенблата працює у звичному режимі.

Як повідомляв Житомир.info, 18 липня Солом'янський районний суд міста Києва обрав запобіжний захід народному депутату Бориславу Розенблату у вигляді застави в розмірі 7 млн грн, присудив носити електронний браслет та здати закордонні паспорти. прокурор Спеціалізованої антикорупційної Прокуратури Максим Кравченко повідомив, що з 19 липня народний депутат Борислав Розенблат носить електронний браслет. Станом на 24 липня сім'я внесла за народного депутата Розенблата 7 мільйонів гривень застави.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі