Політика

У Житомирі НАБУ проводило обшук в громадській приймальні нардепа Розенблата

25 July 2017, 10:37

Вранці 25 липня у Житомирі на вул.Івана Сльоти представники НАБУ проводили обшук в приміщенні, де знаходиться громадська приймальна народного депутата Борислава Розенблата.

Про людей у формі та зі зброєю, які знаходяться біля будинків житлового комплексу «Фаворит», Житомир.info розповіли читачі.

Як вдалося з’ясувати, група чоловіків у камуфляжі та зі зброєю представилися співробітниками НАБУ, пред’явили постанову та впродовж години проводили обшук в громадській приймальні нардепа. Після цього представники НАБУ поїхали проводити обшук у громадській приймальні народного депутата Борислава Розенблата на майдані Корольова.

Детальніше дивіться у сюжеті

Нагадаємо, 27 червня вибухотехніки та рятувальники з’їхалися до приймальні народного депутата Борислава Розенблата, бо охоронці у дивані виявили підозрілий пристрій.

Як повідомляв Житомир.info, 18 липня Солом'янський районний суд міста Києва обрав запобіжний захід народному депутату Бориславу Розенблату у вигляді застави в розмірі 7 млн грн, присудив носити електронний браслет та здати закордонні паспорти. прокурор Спеціалізованої антикорупційної Прокуратури Максим Кравченко повідомив, що з 19 липня народний депутат Борислав Розенблат носить електронний браслет. Станом на 24 липня сім'я внесла за народного депутата Розенблата 7 мільйонів гривень застави.

Станом на 10:00 год 25 липня біля громадської приймальні нардепа людей у формі вже немає

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі