Місто

Київстар вже запустив 3G у Житомирі і з цього приводу влаштує свято

25 July 2017, 18:02

Ввечері 25 липня телеком-оператор Київстар запустив 3G зв'язок у Житомирі та передмісті.

Про це повідомляє прес-служба компанії.

Зазначається, що якісний 3G-зв'язок в Житомирі забезпечують 66 базових станцій Київстар, компанія повністю оновила телеком-інфраструктуру мережі, встановивши на базових станціях обладнання, яке підтримує технології зв'язку 3G і 4G.

«Вітаємо Житомир з довгоочікуваним 3G! Тепер, коли ми охопили швидкісним мобільним інтернетом усі обласні центри, Київстар зосередиться на розширенні території покриття за межами міст, в сільській місцевості, щоб забезпечити усім мешканцям України рівний доступ до новітніх технологій», - сказав президент Київстар Петро Чернишов.

Одночасно із обласним центром, зв'язок 3G отримали ще 23 населених пункти Житомирської області, серед яких міста Бердичів, Коростишів, Чуднів, Андрушівка. На сьогодні понад 300 міст і сіл Житомирщини вже користуються 3G-зв'язком Київстар. Швидкісний мобільний інтернет також «працює» і на ділянці міжнародної траси М06 (Київ - Чоп), яка пролягає через територію області.

Ввечері 29 липня Київстар запрошує усіх житомирян на вулицю Михайлівську, де їх вітатиме із запуском 3G група «Сальто назад» - учасники відбору «Євробачення 2017». На відвідувачів чекають конкурси, розваги, сюрпризи від національного телеком-оператора.

Нагадаємо, 24 липня виконавчий директор Українського державного центру радіочастот Вадим Гулько повідомив про отримання погодження від Генерального штабу ЗСУ на використання базових станцій 3G в Житомирі. Він також уточнив, що «зелене світло» отримала трійка найбільших операторів. Vodafone раніше  анонсував появу 3G у Житомирі з 26 липня цього року. Lifecell поки що не публікував інформації про запуск 3G в Житомирі.

Як повідомляв Житомир.info, станом на березень цього року Житомир залишався єдиним обласним центром України без 3G. На початку червня нардеп Сергій Тарута повідомив, що до кінця року в Житомирі може з’явитися відразу 4G.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі