Влада

Влада області збирається за 12 млн грн утеплити приміщення Центру вертебрології під Житомиром

26 July 2017, 11:27

На реконструкцію та утеплення обласного медичного центру вертебрології і реабілітації, розташованого за житомирським гідропарком на Чуднівському шосе, 1, збираються витратити більше 12 мільйонів бюджетних гривень.

У липні 2017 року департамент містобудування, архітектури, будівництва та житлово-комунального господарства Житомирської облдержадміністрації оголосив тендер на реконструкцію Центру вертебрології і реабілітації із застосуванням енергозберігаючих технологій, про що йдеться на сайті електронних закупівель ProZorro.

Початок аукціону призначений на 26 липня 2017 року. Очікувана вартість робіт складає 12 млн 344 тис. грн з ПДВ, терміном виконання робіт вказаний грудень 2017 року. Об'єм робіт величезний, тендерна документація розміщена на 65 сторінках формату А4.

Так, переможець торгів має утеплити стіни, дах, підвал, цокольний поверх будівлі, замінити двері та вікна, встановити кондиціонери, реконструювати систему опалення та каналізації. Також у вартість робіт входять монтаж електронного годинника, телефонних апаратів, системи виклику в палатах та кабельного телебачення.

Центр вертобрології та реабілітації позиціонується як лікарня відновного лікування, в тому числі дитяча.

Нагадаємо, нещодавно обласний центр вертебрології виграв тендер на 2,1 млн грн на оздоровлення 500 дітей в таборі «Лісовий берег», який є його структурним підрозділом.

Як повідомляв Житомир.info, у 2016 році житомирська фірма виграла 15-мільйонний тендер на реконструкцію готелю «Житомир» під ЦНАП, однак торги відмінили, бо вирішили зробити ЦНАП в іншому місці. У липні 2017-го стало відомо, що житомирська школа хореографічного мистецтва «Сонечко» без торгів обрала фірму, яка майже за 120 тис. грн відремонтує його приміщення.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі