Влада

Обласний центр вертебрології виграв тендер на 2,1 млн грн на оздоровлення 500 дітей в таборі під Житомиром

6 June 2017, 11:44

500 дітей з Житомирської області за кошти бюджету відпочинуть та оздоровляться у таборі «Лісовий берег» за житомирським гідропарком.

Комунальна установа «Обласний медичний центр вертебрології і реабілітації Житомирської обласної ради» 2 червня визнана переможцем тендеру управління сім"ї, молоді та спорту Житомирської обласної державної адміністрації на закупівлю послуг дитячих таборів.

Торги проводились по двом однаковим лотам: відпочинок з червня по серпень 2017 року 250 дітей орієнтовною вартістю 1 млн 250 тис грн кожен (без ПДВ).

У першому лоті взяли участь оздоровчі заклади «Чайка» Андрушівської райради, «Дениші» Житомирської облради, «Світанок» Любарської райради та комунальний заклад «Обласний медичний центр вертебрології і реабілітації», всього 4 установи. У другому лоті – три комунальні заклади: всі вищеназвані, крім «Світанку». За результатами обох процедур найдешевшою виявилась пропозиція КУ «Обласний медичний центр вертебрології і реабілітації» -  1 063 750 гривень по 1 лоту і 1 100 000 гривень по другому, загальна сума 2 млн 163 тис. грн (орієнтовна вартість тендеру складала 2,5 млн грн, тобто, економія становитиме майже 337 тис. грн).

Лот 1:

Лот 2:

Скріни з сайту електронних закупівель ProZorro

Заступник начальника управління сім'ї, молоді та спорту Житомирської облдержадміністрації Олександр Антонюк пояснив Житомир.info, що оздоровлюватися діти будуть в сезонному дитячому оздоровчому закладі «Лісовий берег», який є структурним підрозділом центру вертебрології, але не є самостійною юридичною особою, і тому на торги йшла КУ «Обласний медичний центр вертебрології і реабілітації» як юридична особа. Табір знаходиться за адресою м. Житомир, вул. Чуднівське шосе, 1 (район гідропарку).

«Путівки закуповуються виключно для дітей пільгових категорій за кошти обласного бюджету», - пояснив Антонюк.

Як повідомляв Житомир.info, у травні 2015 року «Лісовий беріг» не брав участі в торгах управління молоді й спорту, і Олександр Антонюк відповідав на закиди користувачів соцмереж про те, що керівництву табору заборонили подавати документи на тендер. Через тиждень після цього на майдані Корольова кілька десятків житомирян влаштували акцію на підтримку дитячого табору «Лісовий берег», який начебто збиралися закрити.

У вересні 2016 року працівники обласного лікувального центру вертебрології і реабілітації пікетували сесію облради.

У 2016 році оздоровчий заклад «Лісовий берег» отримав нагороду на всеукраїнському конкурсі. За нині діючими розцінками, один день перебування в літньому таборі «Лісовий берег» коштує 209 гривень (за зміну 21 день – майже 4400 грн).

Перелік літніх таборів, де цього року можна оздоровити школяра, дивіться тут.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі