Влада

Жоден депутат Житомирської облради не проголосував за поновлення на роботі директора Бердичівського медколеджу

27 July 2017, 14:39

З 62 депутатів, які присутні на сесії Житомирської облради, жоден не підтримав питання про поновлення на посаді директора Бердичівського медколеджу Володимира Клименюка.

Питання виконання рішення Житомирського райсуду про поновлення Клименюка на посаді розглядалося на сесії 27 липня.

Після того, як на табло голосування показало нуль голосів «за», у сесійній залі пролунали схвальні вигуки та оплески.

Як повідомляв Житомир.info,  проект рішення про поновлення на посаді директора Бердичівського медичного коледжу Володимира Клименюка сесії мали розглядати в числі додаткових питань, які потребують невідкладного вирішення.

Нагадаємо, на початку липня облрада збиралася подавати апеляційну скаргу на рішення Житомирського районного суду від 30 червня 2017 року у справі про поновлення Клименюка на посаді.

Як повідомляв Житомир.info, 16 травня 2017 року Апеляційний суд Житомирської області скасував ухвалу Житомирського районного суду від 13 квітня цього року, якою було зупинено дію рішення обласної ради про звільнення директора Бердичівського медичного коледжу Володимира Клименюка. 6 квітня 37 депутатів проголосували за звільнення скандального директора Бердичівського медколеджу, екс-голова облради Анжеліка Лабунська говорила, що Клименюк може поновитися на посаді за рішенням суду. 12 квітня 2017 голова Житомирської облради підписав розпорядження про призначення Валентини Копетчук в.о. директора Бердичівського медичного коледжу. 

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі