Влада

Депутати Житомирської облради будуть на сесії розглядати питання про поновлення Клименюка на посаді

27 July 2017, 10:56

Серед додаткових питань, які потребують невідкладного вирішення, є проект рішення про поновлення на посаді директора Бердичівського медичного коледжу Володимира Клименюка.

Це питання планують розглянути на сесії Житомирської облради 27 липня.

За порядок денний «в цілому» проголосували 57 депутатів з 62 присутніх (всього в облраді 64 депутати). Під час формування порядку денного з цього приводу висловилася екс-голова облради, член фракції ВО «Батьківщина» Анжеліка Лабунська.

«Останнім питання порядку денного стоїть виконання рішення суду. Скажіть, будь ласка, в якій формі? Розглядати на сесії питання виконання рішення суду – це некоректно», - сказала Анжеліка Лабунська та зауважила, що її фракція за це голосувати не буде.

Голова облради Володимир Ширма повідомив, що це він вніс цю пропозицію до порядку денного.

«Голова обласної ради не може призначати чи звільняти керівників комунальних підприємств, це може робити сесія обласної ради», - пояснив Ширма.

У проекті рішення зазначається, що Володимир Клименюк з 6 квітня 2017 року поновлюється на посаді директора комунального вищого навчального закладу «Бердичівський медичний коледж» на виконання рішення Житомирського районного суду від 30.06.2017.

До порядку денного, крім 50 основних питань, включили ще 29 додаткових, зокрема – щодо скасування рішення облради про передачу майже 24 га землі у Малинському районі монастирю УПЦ МП.

Майже через годину після початку сесії у сесійній залі з’явився народний депутат Сергій Мельничук, після формування порядку денного голова облради надав йому слово.

Нагадаємо, на початку цього місяця облрада збиралася подавати апеляційну скаргу на рішення Житомирського районного суду від 30 червня 2017 року у справі про поновлення Клименюка на посаді.

Як повідомляв Житомир.info, 16 травня 2017 року Апеляційний суд Житомирської області скасував ухвалу Житомирського районного суду від 13 квітня цього року, якою було зупинено дію рішення обласної ради про звільнення директора Бердичівського медичного коледжу Володимира Клименюка. 6 квітня 37 депутатів проголосували за звільнення скандального директора Бердичівського медколеджу, екс-голова облради Анжеліка Лабунська говорила, що Клименюк може поновитися на посаді за рішенням суду. 12 квітня 2017 голова Житомирської облради підписав розпорядження про призначення Валентини Копетчук в.о. директора Бердичівського медичного коледжу. 

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі