Влада

Обласна рада апелюватиме рішення суду, який поновив Клименюка на посаді директора Бердичівського медколеджу

5 July 2017, 12:04

Житомирська обласна рада апелюватиме рішення суду за позовом колишнього керівника Бердичевського медколеджу.

Про це повідомляє прес-служба Житомирської обласної ради.

«Житомирська обласна рада готує для подання до Апеляційного суду Житомирської області апеляційну скаргу на рішення Житомирського районного суду від 30 червня цього року у справі про поновлення на посаді колишнього керівника комунального вищого навчального закладу «Бердичівський медичний коледж». Зокрема, позивач вимагав поновити його на роботі та стягнути заробітну плату за час вимушеного прогулу. Житомирський районний суд задовольнив позов частково, відмовивши позивачу у стягненні зарплати. Апеляційну скаргу на рішення суду буде подано у визначені законодавством терміни», - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, 30 червня рішенням Житомирського районного суду директор Бердичівського медичного коледжу Володимир Клименюк поновлений на посаді.

Як повідомляв Житомир.info, 4 травня суддя райсуду скасував слухання по справі за позовом Клименюка до облради, бо ухвала районного суду,яка зупиняла рішення облради про дострокове розірвання контракту з директором Бердичівського медичного коледжу, була оскаржена відповідачем і справа направлена до апеляційного суду. 16 травня Апеляційний суд Житомирської області скасував ухвалу Житомирського районного суду від 13 квітня 2017 року, якою було зупинено дію рішення обласної ради про звільнення директора Бердичівського медичного коледжу Володимира Клименюка.

6 квітня цього року 37 депутатів проголосували за звільнення скандального директора Бердичівського медколеджу, екс-голова облради Анжеліка Лабунська говорила, що Клименюк може поновитися на посаді за рішенням суду. 12 квітня голова Житомирської облради підписав розпорядження про призначення Валентини Копетчук в.о. директора Бердичівського медичного коледжу. На брифінгу 19 квітня перший заступник голови облради Сергій Крамаренко коментував дії звільненого керівника медколеджу та повідомив, що «на сьогодні рішення судів, які б обмежували права обласної ради не існує». 4 травня біля райсуду активісти влаштували Клименюку «коридор ганьби», а він назвав їх проплаченими. 12 травня біля обласної ради привезені суденти та працівники Бердичівського мед коледжу влаштували пікет, а наступного дня голова обласної ради Володимир Ширма провів оперативну нараду з новим керівництвом Бердичівського медичного коледжу щодо ситуації з виплатою стипендій та зарплат.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі