Події

На трасі в Коростишівському районі зіштовхнулись дві фури, один водій загинув

11 August 2017, 09:44

11 серпня на автодорозі Київ-Чоп у Житомирській області зіштовхнутися дві вантажівки, один з водіїв отримав травми, несумісні з життям.

Про це на своїй сторінці у Facebook 11 серпня повідомило головне управління Національної поліції в Житомирській області.

«На автошляху Київ-Чоп уранці 11 серпня зіткнулись дві фури. Дорожньо-транспортна пригода сталась на 123 км автодороги Київ-Чоп у Коростишівському районі Житомирщини. Загинув водій однієї з вантажівок-учасниць ДТП», - інформує поліція.

За попередньою інформацією, близько 7.30 год. водій довгоміра, рухаючись у напрямку м. Житомира, не впорався з керуванням та здійснив зіткнення з вантажівкою Mercedes, що була припаркована на узбіччі дороги. Унаслідок ДТП він загинув на місці події. Водій іншого автомобіля не постраждав.

За даними поліції, триває з’ясування причин та обставин події у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Як повідомляв Житомир.info, не так давно на Київському шосе в Житомирі фура в’їхала в Lada, а на трасі Київ-Чоп зайнявся DAF, який перевозив електротехніку.
 

Фото - ГУНП поліції в Житомирській області

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі