Події

Біля кордону з Білоруссю житомирські прикордонники затримали дві вантажівки з лісом-кругляком без документів

2 September 2017, 11:17

Співробітники внутрішньої та власної безпеки Держприкордонслужби виявили факт незаконного перевезення лісу-кругляка без товаросупровідних документів та який, ймовірно, був вирубаний у незаконний спосіб.

Про це 2 серпня повідомляє прес-служба Державної прикордонної служби України.

«Сьогодні зранку неподалік від українсько-білоруського кордону в Овруцькому районі Житомирської області прикордонники Житомирського загону в ході реалізації оперативної інформації співробітників внутрішньої та власної безпеки Держприкордонслужби виявили 2 автомобіля «ЗіЛ», завантажені лісоматеріалом, а саме – кругляк дуба, та ще 2 автівки «УРАЛ»-навантажувач та «ВАЗ», які, ймовірно, їх супроводжували. В ході подальшої перевірки встановлено, що у водіїв вантажівок немає документів, що посвідчують особу, та відсутні супровідні документи на лісоматеріал. До місця затримання негайно викликано співробітників Національної поліції», - інформують прикордонники.

По даному факту до Національної поліції в Житомирській області направлено повідомлення про виявлення ознак кримінального правопорушення, передбаченого ст. 246 КК України «Незаконна порубка лісу». Також складено відповідні адміністративні матеріали щодо притягнення до адміністративної відповідальності за ст. 202 КупАП.

Представниками Національної поліції були вилучені транспортні засоби встановленим порядком.

Відео Держприкордонслужби

Житомир.info

 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі