Місто

Житомирянин програв суд щодо скасування рішення виконкому про продаж алкоголю на День міста

5 September 2017, 11:10

1 вересня у Житомирі відбулося судове засідання, на якому житомирянин Микола Череднік оскаржував незаконне рішення, згідно якого члени виконкому міської ради дозволили продавати алкоголь на святкуванні Дня міста.

Про це Микола Череднік написав на своїй сторінці у Facebook.

«Суд таки доєднався до міської ради в нехтуванні закону. Сьогодні суд відмовив мені у скасуванні рішення виконавчого комітету, прийнятого з порушенням регламенту і закону….Звісно образливо, коли такі судді приймають подібні рішення. Отже тепер з порушенням законів та регламенту у міській раді можна «протягувати» будь-які потрібні рішення. Це не крапка у даній справі. Я буду подавати апеляцію та доводити в апеляційному суді очевидні речі щодо порушень, вчинених міською радою», - написав Микола Череднік.

Документ зі сторінки у Facebook Миколи Чередніка

Нагадаємо, 12 серпня житель Житомира Микола Череднік звернувся до Корольовського районного суду міста з позовом про визнання нечинним та скасування рішення виконкому міської ради щодо дозволу продажу слабоалкогольних напоїв на День міста.

Як повідомляв Житомир.info, 2 серпня 2017 року виконком не дозволив продавати слабоалкогольні напої під час Дня міста з 7 по 10 вересня. Представник від організатора фестивалю вуличної їжі Ірина Маренкова назвала рішення виконкому «радянщиною» і «совком». 4 серпня у міськраді скликали позачергове засідання виконкому, на якому дозволили продаж слабоалкогольних напоїв під час відзначення 1133-ї річниці від дня заснування міста.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі