Влада

Виконком затвердив новий план святкування Дня Житомира

6 September 2017, 10:26

 З плану святкування Дня міста вилучили чемпіонат зі скелелазіння та додали заходи на Михайлівській.

Таке рішення було прийняте на засідання виконкому 6 вересня.

«У нас вилучено 9 вересня чемпіонат України зі скелелазіння, який мав проходити на Михайлівській. 9 вересня парад духових оркестрів буде не на майдані Корольова, а на майдані Соборному. Також зміни початку концерту Джазомир з 16.00 на 18.00, це технічна помилка», - повідомила начальник управління культури Ніна Рябенко.

Також до плану додали низку заходів, які 9 вересня будуть проходити на вулиці Михайлівській, зокрема, інформаційно-мистецькі проекти, фотосушку, локації для дітей.

Після голосування мер Сергій Сухомлин запросив присутніх підтримати команду ФК «Полісся» поїхати 9 вересня на матч у Коростень.

Нагадаємо, у Житомирі три дні перекриватимуть центральні вулиці міста.

Як повідомляв Житомир.info, на День міста на житомирян чекає з вечора 8 вересня на майдані Корольова о 19:00 постановка «Лебединого озера» у новій версії всесвітньовідомого балетмейстера Раду Поклітару.

9 вересня на містян чекає фестиваль військових оркестрів, гала-концерт зірок української естради. А 10 вересня о 9-й годині ранку розпочнеться Другий Космічний напівмарафон, на який планує завітати астронавт Леонід Каденюк. Увечері на поціновувачів джазу чекає фестиваль «Джазомир».

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі