Політика

З 9 вересня у Житомирській області розпочинаються виборчі кампанії у 13 ОТГ

7 September 2017, 09:57

У Житомирській області 9 вересня стартують виборчі процеси перших виборів депутатів сільських, селищних, міських рад і відповідних сільських, селищних, міських голів у 13-ти об’єднаних територіальних громадах.

Про це пише прес-служба Житомирської обласної ради.

«Зокрема, депутатів та голів обиратимуть у Ємільчинській, Любарській та Пулинській селищних громадах, Глибочицькій, Брониківській, Піщівській, Словечанській, Оліївській, Курненській, Мартинівській та Соколівській сільських громадах, а також в Овруцькій та Радомишльській міських ОТГ. Загальна кількість виборчих округів в цих громадах складає 327. Висування кандидатів починається з 25 вересня та проводитиметься до 5 жовтня. Фініш виборчих кампаній та саме волевиявлення пройде 29 жовтня 2017 року», - інформують в обласній раді.

Нагадаємо, Центральна виборча комісія своєю Постановою призначила на неділю, 29 жовтня 2017 року, вибори у 202 об’єднаних територіальних громадах в усіх областях України. У Житомирській області вибори пройдуть у 13 об’єднаних громадах.

Як повідомляв Житомир.info, у липні 20107 року Геннадій Зубко закликав ЦВК оголосити вибори в новоутворених ОТГ у жовтні цього року. 18 грудня минулого року в Житомирській області проходили вибори голів та депутатів 22 об’єднаних територіальних громад. За інформацією БПП, у 15 ОТГ Житомирській області переможцями на посади голів об’єднаних громад стали кандидати, яких підтримував президентський блок, 6 – самовисуванці і один – представник ВО «Батьківщина».

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі