Політика

Деякі партії вже повідомляють попередні результати виборів в ОТГ Житомирської області

19 December 2016, 14:20

19 грудня деякі партійні осередки вже почали повідомляти про попередні результати виборів, які 18 грудня відбувалися в 22 об’єднаних територіальних громадах Житомирської області.

За інформацією на сайті Блоку Петра Порошенка «Солідарність», у 15 ОТГ Житомирській області переможцями на посади голів об’єднаних громад стали кандидати, яких підтримував БПП, 6 – самовисуванці і один – представник ВО «Батьківщина».

Житомирський штаб Блоку Петра Порошенка дає попередні результати у чотирьох ОТГ.

«Партія «Блок Петра Порошенка «Солідарність» висувала кандидатів у депутати в 4-х ОТГ Житомирській області: Баранівській, Коростишівській, Чуднівській міських та Красносільській сільській. У Баранівській ОТГ «Солідарність» набрала 26,29% голосів (2590 з 9851), це означає, що до Баранівської міської ради проходять 8 кандидатів від партії, всього мандатів – 26. У Коростишівській ОТГ за кандидатів від «Солідарності» свої голоси віддали 1314 виборці, що становить 13,43% (загальна кількість голосів 9781). За попередньою інформацією до Коростишівської міської ради проходять 5 кандидатів від БПП, всього мандатів – 34. 18,63% голосів набрали кандидати від партії у Олевській ОТГ, до Олевської міської ради проходять 7 депутатів, всього мандатів – 34. У Красносільській ОТГ (Чуднівський район) депутатами стануть 3 кандидати від партії «Солідарність», загальна кількість мандатів – 14», - інформує місцевий штаб БПП.

Крім того, кандидат на посаду Коростишівського міського голови Іван Кохан, якого підтримував БПП, за попередніми даними здобув упевнену перемогу: за нього проголосували 8210 виборців (82.94%).

карта5

Фото з сайту БПП

Прес-служба Житомирської обласної організації ВО «Свобода» повідомляє, що за результатами виборів у Коростишівській міській об'єднаній територіальній громаді, що відбулись 18 грудня 2016 року, партія виборола перше місце: депутатами міської ради стали 7 свободівців.

Нагадаємо, за інформацією Житомирської облдержадманістрації 18 грудня в об’єднаних територіальних громадах Житомирщини проголосувало 87576 осіб, що становить більше 50 % від загальної кількості виборців (174200). Найвища явка зафіксована в Краснопільській сільській ОТГ (Чуднівський район) – 67,1 %, Семенівській сільській ОТГ (Бердичівський район) – 67,5 % та Вільській сільській ОТГ (Черняхівський район) – 69,2 %. Найнижча – у Довбиській селищній ОТГ (Баранівський район) – 42,6 %.

Діаграма з сайту ОДА

Як повідомляв Житомир.info, ГУ Нацполіції в Житомирській області інформувало, що вибори в ОТГ 18 грудня пройшли без грубих порушень. В той же час повідомлення про порушення впродовж дня голосування надходили від Громадянської мережі ОПОРА: на дільниці в Олевському районі до спостерігача застосували силу та з погрозами вигнали з дільниці; на одній із дільниць в Черняхівському районі члени комісії дозволили виборцям голосувати без паспортів.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі