Місто

Локації на Михайлівській до Дня Житомира. Фоторепортаж

9 September 2017, 14:22

9 вересня з нагоди святкування Дня міста на єдиній пішохідній вулиці Житомира діє з десяток різних локацій на будь-який смак.

В плані заходів зазначається, що цього дня з 10.00 до 18.00 на Михайлівській буде проводитесь: мистецька толока «Космічний Житомир – місто наших мрій»; інформаційно-просвітницький проект «Житомир – місто здоров’я та краси» та «Фотосушка».

З 11.00 до 17.00 на майданчику біля кінотеатру ім. І.Франка буде дитяча театралізована пізнавальна мультиплікація «Моє місто».

О 13.00 відбудеться нагородження переможців щорічного конкурсу «Моє квітуче місто»

З 13.30 до 18.00 проходитиме «Поетичний Слем».

З 15.00 відкриється ретроспективна туристична експозиція «Житомир для мандрівників».

Крім того, до 19.00 на Михайлівський та в інших районах міста житомиряни зможуть долучитися до вибору проекту, який має бути реалізований Житомирською міською радою у співфінансуванні з Німеччиною та Швейцарською Конфедерацією.

Як повідомляв Житомир.info, ввечері 7 вересня в Житомирі почали святкувати День міста: перший урочистий захід – нагородження в драмтеатрі переможців загальноміського конкурсу-рейтингу «Гордість міста» в 13 номінаціях. 8 вересня на майдані Корольова була вже традиційна «Культурна версія» до Дня міста: житомиряни побачили сучасну версію «Лебединого озера» та яскраве фаєр-шоу.

Програму заходів на 7-10 вересня з нагоди святкування Дня міста дивіться тут 

 

Фото Анни Максимової

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі