Місто

Церемонія «Гордість міста» у Житомирі: відео-вітання від військових та емоції переможців

7 September 2017, 22:34

На церемонію нагородження переможців «Гордість міста» ввечері 7 вересня до житомирського драмтеатру збираються сотні глядачів. Без червоної доріжки, проте під супровід оркестру, люди підіймаються до зали. Розпочинається церемонія з театралізованого дійства та вітального слова мера. 

«Сьогодні ми відзначаємо найкращих. Тих, хто проявив виняткову відвагу та самовідданість. Це звичайні люди, які живуть у нашому рідному місті, але їх надзвичайні вчинки служать прикладом для всіх нас. У нашому місті, як і в нашій країні, герої не ходять по червоній доріжці, вони серед нас чесно роблять свою справу. Найголовніша гордість – це військові, які щодня захищають нашу країну від агресора», - говорить Житомирський міський голова Сергій Сухомлин.

Не забули про своє місто і військовослужбовці 95-ї бригади, надіславши відео-вітання з передової.

Після промови мера, першим відзнаку «Гордість міста» у номінації «Захисник року» отримує військовослужбовець Вадим Поліщук. Наразі чоловік у відрядженні, тому за нагородою виходить його побратим Руслан Войцеховський.

Серед 13 людей, якими пишається місто, і журналістка Тетяна Сиропятова: вона одна із небагатьох житомирських журналістів, яка їздить до зони АТО та знімає сюжети про життя військових.

«Я здивована, шокована. Це стимул рухатись далі, ставати кращою журналісткою, щоб не зганьбити це звання», - каже переможниця загальноміського конкурсу-рейтингу «Гордість міста» Тетяна Сиропятова.

Тішиться перемогою і наймолодший учасник конкурсу – 12-річний Олександр Штільгойз, який став «Відкриттям року».

«Я думав, що це буде просто церемонія нагородження, будуть тільки номінанти та члени журі. Але, коли я побачив скільки людей, то я не міг зрозуміти, чи ми прийшли куди треба. Мене переповнюють яскраві, приємні емоції, за те, що ти чогось в житті своєму досяг і цим можуть пишатись», - ділиться враженнями переможець конкурсу Олександр Штільгойз.

Хлопець залюбки ділиться своїми здобутками та планами на майбутнє.

«Я вже створив книжку «У всіх нас є свої бажання і мрії» і зараз працюю над проектом – вірші-враження від поезій Тараса Шевченка. Також я продовжую писати різні вірші, історії для діток та казки», - розповідає школяр.

З аншлагом у залі, піснями і танцями на сцені – такою запам’ятається четверта церемонія нагородження переможців конкурсу «Гордості міста - 2017».

Нагадаємо, відзнаки до Дня Житомира цього року вручалися у 13 номінаціях конкурсу «Гордість міста».

Фоторепортаж з церемонії нагородження дивіться тут

Житомир.info

 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі