Місто

Житомирська фірма виграла тендер на 23 млн грн з реконструкції стадіону «Спартак»

11 September 2017, 16:06

Приватна ремонтно-будівельна фірма «Комунальник» з Житомира виграла тендер управління капітального будівництва міської ради з реконструкції стадіону «Спартак» на вулиці Князів Острозьких (колишня Шелушкова) в Житомирі.

Результати відкритих торгів 7 вересня опублікували на сайті електронних закупівель ProZorro.

Фінансування об'єкту здійснюватиметься за рахунок коштів місцевого бюджету. Очікувана вартість складала 30 млн грн, терміном виконання робіт вказане  31 грудня 2018 року.

У «Комунальника», керівником якої на ресурсі Youcontrol значиться Олександр Шнайдер, в торгах було аж п’ять конкурентів, три з яких – житомирські фірми. Так, за право реконструювати житомирський «Спартак» боролися місцеві ТОВ «Поліська логістична компанія», ТОВ «Уют Строй» та ДП «Фаворит опт» дружини нардепа Жанни Розенблат, черкаський «Черкасизалізобетонстрой» та львівський «Вест Білдінг Груп».

Пропозицію ПРБФ «Комунальник» визнали найвигіднішою з урахуванням ПДВ – вона склала 23 млн 734 тис. грн. Термін виконання робіт має складати 544 дні, розстрочка оплати – 181 календарний день. Станом на 11 вересня 2017 року договір з фірмою ще не укладений.

Реконструкцію стадіону планують провести у дві черги. У першу чергу реконструюють трибуну для глядачів, поставлять металеву огорожу, обладнають універсальний та  дитячий спортивні майданчики та озеленять територію. У другій черзі – реконструкція футбольного поля з покриттям зі штучної трави.

Нагадаємо, влада Житомира восени цього року обіцяє розпочати реконструкцію стадіону «Спартак», кошти вже виділені.

Який вигляд мав стадіон «Спартак» у 2015 році, дивіться тут

Як він виглядатиме після реконструкції, дивіться тут

Як повідомляв Житомир.info, у жовтні 2014 року приватна ремонтно-будівельна фірма «Комунальник» виграла тендер на утеплення дитсадка №63 в Житомирі, а в 2015 - на реконструкцію під притулок для тварин колишнього свинарника на Параджанова (до перейменування Баранова). 

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі