Влада

Сухомлин розпорядився призначити та виплатити житомирським педагогам премії міського голови

14 September 2017, 15:50

Мер Житомира розпорядився призначити та виплатити премій міського голови педагогічним працівникам та керівникам дошкільних, загальноосвітніх, позашкільних навчальних закладів міста.

Розпорядження Сергія Сухомлина «Про призначення і виплату премій міського голови педагогічним працівникам та керівникам дошкільних, загальноосвітніх, позашкільних навчальних закладів міста Житомира» опубліковане 13 вересня 2017 року на сайті Житомирської мерії.

«З метою підтримки та стимулювання творчого пошуку педагогічних працівників міста, на виконання міської цільової програми розвитку освіти м. Житомир на період 2016-2018 років, затвердженої рішенням Житомирської міської ради від 28.12.2015 №35 та розпорядження міського голови від 30.05.2017 №415 «Про порядок призначення і виплати премій міського голови педагогічним працівникам та керівникам дошкільних, загальноосвітніх, позашкільних навчальних закладів міста Житомира», - йдеться в розпорядженні.

Педагогам за підтримку переможців-учнів та вихованців з базових навчальних предметів, конкурсів-захистів МАН України, творчих конкурсів, турнірів, змагань обласного, всеукраїнського і міжнародного рівнів виплатити премії у розмірі 1000 грн. А також педагогам за високі результати учнів у ЗНО 2017 року із розрахунку: 10 премій у розмірі 3 тис. грн кожному.

Як повідомляв Житомир.info, мер Житомира Сергій Сухомлин розпорядився преміювати керівників комунальних підприємств міської ради за ІІ квартал 2017 року.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі