Події

У райцентрі Житомирської області в лікарні померла дворічна дитина

22 September 2017, 12:40

У Новограді-Волинському 21 вересня в лікарні померла 2-річна дитина.

Про це інформує Новоград-Волинський сайт 04141.

«21 вересня 2017 року при невстановлених обставинах померло дворічне немовля. Близько 12 години мати на руках занесла дитину до приймального відділення, але вже до цього часу дитина померла. Вказана сім'я благополучна, але ще 11 вересня дитину прищепили, після чого кілька днів дитину лихоманило. Коли уранці дитина прокинулася, мати зрозуміла, що дитині необхідна термінова медична допомога, викликавши таксі, жінка дісталася лікарні, але дитину врятувати не вдалося. Наразі причини смерті дитини встановлюють, чи могла вакцинація дитини стати надалі причиною смерті, встановлюватимуть експерти», - йдеться на сайті.

У прес-службі ГУ Нацполіції у Житомирській області Житомир.info інформацію про подію підтвердили.

«Дійсно, 21 вересня близько 14:00 до Новоград-Волинського відділення поліції надійшло повідомлення від лікаря реаніматолога, про те що у їх закладі знаходиться дитина, 2015 р.н., у стані клінічної смерті. Встановлено, що коли дитина поступила до лікарні, їй проводили необхідні реанімаційні заходи, проте за декілька хвилин вона померла. Тіло дитинки направили на експертизу для встановлення причини смерті», - розповіли в поліції.

Як повідомляв Житомир.info, 30 червня 2017 року у житомирській поліклініці на Лесі Українки померла дитина, у поліції припускали – отруєння.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі