Влада

В обласній раді розповіли, які комунальні заклади Житомирської області вже підключені до опалення

10 October 2017, 12:30

Майже всі комунальні заклади, установи та підприємства Житомирської обласної ради у сфері охорони здоров’я, соціального захисту, освіти, культури та спорту підготовлені до опалювального сезону.

Про це інформує прес-служба Житомисрької обласної ради.

«З 40 комунальних закладів охорони здоров’я 14 закладів вже обігріваються, решта увімкнуть тепло до кінця цього тижня. У нічний час отоплюються приміщення в дитячому відділенні обласного протитуберкульозного диспансеру та у «Житомирському обласному лікувально-санаторному центрі радіаційного захисту для дитячого та дорослого населення «Дениші». Сьогодні планується увімкнути опалення в комунальній установі «Обласна клінічна лікарня ім. О.Ф. Гербачевського»; обласному центрі профілактики та боротьби із СНІДом; Житомирському обласному центрі медико-соціальної експертизи; обласній науково- медичній бібліотеці; обласному наркологічному диспансері; обласному центрі профілактики та боротьби із СНІДом. А з 12 жовтня - в комунальних установах «Обласний медичний центр вертебрології і реабілітації» та «Житомирський обласний центр крові», - інформують в обласній раді.

У медичних закладах, які підключені до централізованого теплопостачання, планується подача тепла орієнтовно з 15 жовтня.

Майже в усіх комунальних закладах соціального захисту, яких в області нараховується 19, теплопостачання розпочато протягом минулого тижня. Лише у Бердичівському геріатричному пансіонаті завершуються роботи по усуненню наслідків стихії.

Усі комунальні заклади галузі освіти, культури та спорту, а їх в області понад 50, провели всі необхідні роботи і готові до включення централізованого опалення.

Як повідомляв Житомир.info, 9 жовтня батьки маленьких житомирян скаржилися на холод у групах в дитсадках, а у Житомиртеплокомуненерго розповідали, що керівництво навчальних закладів має подати та зареєструвати лист щодо підключення до опалення. 4 жовтня на черговому засіданні виконавчого комітету одноголосно було підтримано рішення про початок опалювального сезону в Житомирі з 12 жовтня, а не з 15, як планувалося. Раніше повідомлялося, що заклади освіти та охорони здоров’я можуть бути підключені до опалення раніше – за необхідністю по їх заявці на КП «Житомиртеплокомуненерго».

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі