Влада

Опалювальний сезон у Житомирі збираються розпочати з 15 жовтня

28 September 2017, 17:02

У Житомирі опалювальний сезон 2017-18 років збираються розпочати з 15 жовтня 2017 року.

Проект рішення виконавчого комітету «Про початок опалювального сезону 2017–2018 років» 28 вересня розмістили на сайті Житомирської міськради. 

У зв’язку з очікуваним різким погіршенням погодних умов та зниженням температури виконавчий комітет міської ради збирається доручити КП  «Житомиртеплокомуненерго» Житомирської міської ради (Рогожину Д. В.) та іншим постачальникам теплової енергії, а також рекомендувати ПАТ «Житомиргаз» забезпечити технологічний пуск котелень та розпочати опалювальний сезон 2017-2018 років:

для об’єктів соціальної сфери - з 15 жовтня 2017  року,

опалення житлових будинків та інших споживачів, незалежно від форм власності і відомчої належності - з 16 жовтня 2017 року.

Традиційно в першу чергу влада планує розпочати опалення в лікувально-профілактичних установах, дошкільних, шкільних, навчально-освітніх закладах міста, а далі підключити до централізованого теплопостачання житлові будинки незалежно від форм власності і відомчої належності.

Нагадаємо, Віце-прем’єр не виключає, що опалювальний сезон може початися раніше 15 жовтня. Минулого року опалювальний сезон у Житомирі планували розпочати з 12 жовтня, а в закладах соціальної сфери - з 11 жовтня. 

Як повідомляв Житомир.info, директор «Житомиртеплокомуненерго» Дмитро Рогожин заявляв, що Житомир вже на 90% готовий до нового опалювального сезону, а про дитсадки, в яких ще не закінчена реконтрукція опалювальних систем, депутатам розповіли на сесії 28 вересня.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі