Влада

На трасі Київ-Чоп житомирські патрульні перевіряли стан дорожного покриття та тротуарів

10 October 2017, 15:05

9 жовтня інспектори відділу безпеки дорожнього руху управління патрульної поліції у місті Житомирі спільно з працівниками служби автомобільних доріг у Житомирській області обстежили ділянку автодороги Київ-Чоп.

Про це інформує прес-служба патрульної поліції Житомира.

«Фахівці перевіряли стан покриття проїзної частини, узбіч, тротуарів, забезпечення видимості, технічних засобів організації дорожнього руху. Особливо ретельно перевірили аварійно-небезпечні ділянки доріг, місця концентрації ДТП, належне утримання смуги відведення та придорожніх територій. Виявлені недоліки у результаті перевірки поліцейськими зафіксували у відповідному акті та видали приписи керівникам дорожньої організації для подальшого реагування», - йдеться у повідомленні.

«Захід триватиме до 4 листопада. Мета - усунути недоліки в утриманні вулично–дорожньої мережі та перевірити готовність дорожніх та комунальних служб до зими. Також посадовці, які відповідають за утримання доріг, у разі виявлення недоліків будуть притягатися до адмінвідповідальності, адже від цього залежить безпека дорожнього руху», – повідомив керівник відділу безпеки дорожнього руху Управління патрульної поліції Омельчук Олександр Васильович.

Про результати проведених перевірок проінформують місцеві органи виконавчої влади.

Фото патрульної поліції

Як повідомляв Житомир.info, 2 жовтня на трасі Київ-Чоп у с. Ставище Брусилівського району Житомирської області згоріла «Мазда».

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі