Місто

Перевізники хочуть возити пільговиків у Житомирі лише шість годин, виконком проти

11 October 2017, 12:08

Житомирські перевізники просили обмежити часи перевезення пільговиків: вони готові возити їх безкоштовно лише з 10.00 до 16.00.

Таку пропозицію у відповідному проекті рішення розглядали на позачерговому засіданні міськвиконкому 11 жовтня.

«Встановити в міських автобусних маршрутах загального користування міста Житомира час для перевезення пільгових категорій громадян, визначених чинним законодавством України, з 10.00 до 16.00 години», - зазначається у проекті рішення, який був підготовлений лише ввечері 10 жовтня і на сайті міської ради не оприлюднений.

Говорили про те, що пенсіонерів у маршрутках зараз їздить дуже багато, вони ведуть себе нахабно, не показують посвідчення.

«Пенсіонери теж приходять і говорять, що всі водії ведуть себе по-хамськи, курять, нецензурно лаються», - зауважив мер Сергій Сухомлин.

У зауваженні юрдепартаменту до проекту рішення зазначається, що обмеження у часі не відповідає чинному законодавству.

«Навіщо нам зараз народжувати чергову судову справу? Навіщо виносити такі проекти рішення на розгляд?», - зауважив член виконкому Олександр Таргонський.

За проект рішення про перевезення пільгових категорій громадян проголосували 11 з 20 присутніх членів виконкому, 6 – проти, 3 – утримались, рішення не прийняте. Всього у складі міськвиконкому 25 людей.
 
Після голосування обурені перевізники почали кричати та ображати членів виконкому, які не підтримали проект рішення.

Детальніше дивіться у сюжеті

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі