Влада

На виконкомі будуть розглядати питання перевезення житомирських пільговиків

11 October 2017, 10:30

На засіданні виконавчого комітету Житомирської міської ради будуть розглядати питання про перевезення пільговиків.

Таку пропозицію під час затвердження порядку денного позачергового засідання міськвиконкому 11 жовтня озвучив заступник мера Дмитро Ткачук.

«Розглянути питання про перевезення пільгових категорій громадян», - оголосив Ткачук.

Члени виконкому цю пропозицію підтримали. На засідання також пришли житомирські перевізники, які хочуть отримати компенсацію з бюджету за перевезення пільговиків.

«Так, була домовленість, що тариф підвищують до 5 грн і ми возимо пільговиків безкоштовно, але ми думали, що і приміські маршрутки будуть їх возити, а вони беруть тільки двох пільговиків. Можна повернути тариф 3 гривні, але тоді «Шеріфф» зніме свої нові маршрутки на Київ», - пояснила Житомир.info перевізник Тетяна Іваницька, яка обслуговує кілька маршрутів у Житомирі.

На засіданні присутні 20 членів виконкому з 25.

Нагадаємо, 5 жовтня 2017 директор  ПП «Шеріфф» Олександр Янчук прокоментував Житомир.info, чому подав до суду на міську раду і як, на його думку, влада має відшкодовувати за перевезення пільгових категорій населення.

Як повідомляв Житомир.info, у порядку денному позачергового засідання міськвиконкому було вісім питань, три з яких – «дитячі».

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі