Місто

Дитсадок у Житомирі, який єдиний залишався без тепла, почали підключати до опалення

17 October 2017, 12:51

Станом на 18 годину 15 жовтня до опалення в Житомирі були підключені 98,5% житлових будинків житлового фонду, всі лікувальні установи, школи та дитсадки за винятком одного.

Про це 15 жовтня повідомляла прес-служба Житомирської міськради.

«До опалення підключені 38 дошкільних навчальних закладів, не підключений тільки один ДНЗ №73 по вулиці Бориса Тена, 82а», - інформувала мерія.

Нагадаємо, напередодні опалювального сезону мерія повідомляла про 5 «проблемних» дитсадків, де підрядники не встигали завершити роботи з термомодернізації за кошти іноземного фонду та вчасно не встановили системи опалення.

У коментарі Житомир.info завідуюча ДНЗ №73 Світлана Остапчук розповіла, що станом на 17 жовтня частина приміщень дитсадка вже підключена  до опалення.

«На сьогодні вже обігрівається підвальне приміщення і корпус №1, де переважно знаходяться діти. Роботи з підключення до тепла тривають. Дітей в інші садочки ми не переводили, вони всі перебували в групових приміщеннях нашого ДНЗ», - розповіла завідуюча.

Нагадаємо, вихованців дитсадків 5 дитсадків, де підрядник не встановив системи опалення, збиралися розподіляти в інші ДНЗ.

Як повідомляв Житомир.info, 4 жовтня 2017 члени Житомирського міськвиконкому підтримали рішення про початок опалювального сезону в Житомирі з 12 жовтня, а не з 15, як планувалося. За 2 дні до офіційного початку опалювального сезону батьки маленьких житомирян скаржилися на холод у групах в дитсадках. За інформацією міської ради, станом на 12:00 14 жовтня підключено до опалення 100% загальноосвітніх навчальних закладів та 38 із 39 дошкільних навчальних закладів - не підключений ДНЗ №73  (вул.Бориса Тена, 82-А).

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі