Влада

Кондратюк вже опублікував декларацію кандидата на посаду заступника мера Житомира

7 November 2017, 14:51

Сергій Кондратюк вже підготувався до призначення на посаду заступника мера Житомира.

Декларацію кандидата на цю посаду він опублікував в Єдиному державному реєстрі декларацій 2 листопада.

Доходи Сергія Кондратюка – зарплата та проценти від вкладів – за минулий рік становили 159 тис. 377 грн. Його дружина отримала доход від зайняття підприємницькою діяльністю в розмірі 514 тис. 589 грн. У претендента на посаду заступника мера розміщено 400 тис. грн на рахунках у двох державних банках – «Ощадбанк» та «Укргазбанк», по 200 тисяч у кожному.

Нагадаємо, в липні 2016 року мер перевів начальника управління житлового господарства Сергія Кондратюка на посаду керівника інспекції державного архітектурно-будівельного контролю Житомирської міської ради. 

Як повідомляв Житомир.info,  27 жовтня на сайті міської ради зявився проект рішення сесії про звільнення двох заступників мера – Олександра Фещенка, який займався питання житлово-комунального господарства, та Дмитра Ткачука, який опікувався транспортною сферою. Цього ж дня був оприлюднений проект рішення про затвердження на посадах: першого заступника Житомирського міського голови - Ткаченка Андрія Михайловича; заступників Житомирського міського голови - Кондратюка Сергія Миколайовича та Осіпова Юрія Анатолійовича. 30 жовтня з'явився новий проект рішення сесії: про затвердження на посадах заступників міського голови Сергія Кондратюка та Юрія Осіпова. Декларація останнього як кандидата на посаду заступника в реєстрі станом на 7 листопада не опублікована.

Чергова сесія міської ради, де будуть розглядати питання звільнення та призначення заступників мера, запланована на 9 листопада

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі