Влада

Сергій Сухомлин пояснив, чому посада першого заступника мера Житомира поки залишиться вакантною

30 October 2017, 14:30

На сесії міської ради не будуть голосувати за призначення першого заступника мера Житомира.

30 жовтня на сайті міськради з’явився проект рішення сесії про затвердження на посадах заступників міського голови – Сергія Кондратюка та Юрія Осіпова.

Чому на розгляд сесії не вже не виноситься питання призначення Андрія Ткаченка першим заступником у коментарі Житомир.info пояснив мер Сергій Сухомлин.

«Після спілкування з депутатами на депутатських комісіях Андрій Ткаченко вирішив поки не погоджуватися на посаду першого заступника мера через відсутність досвіду роботи в органах місцевого самоврядування», - сказав Сергій Сухомлин.

Нагадаємо, чергова сесія міської ради запланована на 9 листопада

Як повідомляв Житомир.info, 27 жовтня на сайті міської ради зявився проект рішення сесії про звільнення двох заступників мера – Олександра Фещенка, який займався питання житлово-комунального господарства, та Дмитра Ткачука, який опікувався транспортною сферою. Цього ж дня був оприлюднений проект рішення про затвердження на посадах: першого заступника Житомирського міського голови - Ткаченка Андрія Михайловича; заступників Житомирського міського голови - Кондратюка Сергія Миколайовича та Осіпова Юрія Анатолійовича.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі