Суспільство

Сирам Санича бути: ошуканий фермер у Житомирській області продає продукцію через соцмережі і шукає чесних партнерів

10 November 2017, 16:25

Колишній полонений фермер Олександр Кононов з Житомирської області після жахливого скандалу розпродає сири.

Про це він написав 8 листопада на своїй сторінці у фейсбук.

«Друзі! Сирам Санича жити й бути незважаючи на всілякі негаразди! Багато хто з вас пропонував мені не тільки моральну, але й фінансову підтримку. Я всім дуже вдячний, але я не готовий приймати допомогу, коли Ruslan Gorovyi збирає допомогу для дітей хворих на ДЦП чи Леся Литвинова рятує важкохворих. Якщо маєте бажання зробити благодійний внесок, то краще перерахуйте кошти їм. А мені ви зможете допомогти, придбавши головку сиру. Вага головки сиру близько 1 кг, вартість 300 грн + послуги НП за доставку (...). Наразі в наявності є тільки сири, витримані близько трьох місяців, які були вироблені ще у вересні. І, на жаль, я поки що не можу запропонувати вам ані бринзи, ані рікоти», - написав фермер.

Він закликає людей почекати, доки виплутається з халепи, і тоді  «Сири Санича будуть у всіх на столі».

У коментарі Житомир.info Олександр Кононов розповів, що зараз проживає у своєї цивільної дружини у селищі Іршанськ Житомирської області.

«Після конфлікту з колишнім напарником більше 3 тижнів тому я виїхав зі спірної хати в Десятинах Коростенського району і переїхав до Іршанська, в будинок цивільної дружини. Друзі допомогли мені перевезти речі та залишки сирів – кілограмів 50. Дещо я вже продав Новою поштою старим і новим клієнтам, дещо залишилось. Бажаючі придбати хай пишуть в особисті повідомлення. Із задоволенням відправлю, бо наступні сири будуть місяців через 3-4, а то й 5», - розповідає Сан Санич.

На новому місці в нього немає ні ферми, ні кіз, але дещо він сподівається відсудити в екс-компаньйона.

«Шукаємо шляхи примирення, компромісу, щоб прорахувати внесок кожного і розійтись цивілізованим шляхом. На даний момент є кримінальні провадження проти мого колишнього партнера за статтями «Крадіжка» і «Шахрайство», - каже сировар.

На запитання, що робитиме далі, чоловік відповідає:

«Далі буду робити сири. Я зараз в пошуку нових партнерів. Є ряд цікавих пропозицій. Ця ситуація мене дечому навчила, я вже зробив висновки і дещо переформатую свою роботу та знайду більш добросовісних і чесних партнерів», - розповідає фермер.

Картка Олександра Кононова для бажаючих його підтримати - 4149 4978 2747 0529.

Нагадаємо, інвалід-переселенець перестав варити сири, бо партнер залишив його з боргами. У вересні цього року власною персоною приїздив до Житомира на День міста та продавав «сири Санича» на фестивалі вуличної їжі.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі