Політика

Благодійниця Олена Розенблат отримала звання «Посол миру»

20 November 2017, 13:45

В Житомирі 16 листопада вчетверте провели «Бал Благодійників». На захід з’їхалися благодійники з усієї країни, а також представники влади та бізнесу, релігійні й громадські діячі, артисти української естради.

Під час Балу більше 70 учасників нагородили грамотами, медалями, орденами, подяками, а також званнями. Зокрема, співзасновниця Фонду родини Розенблат, Олена Розенблат була удостоєна звання «Посла Миру».

Такою відзнакою Федерація всесвітнього миру нагороджує людей, як визнання їх миротворчих заслуг та доручення місії служити людству заради спільного добробуту. Посол миру є лідером у всіх сферах життя та присвячує себе побудові гармонійної світової спільноти.

«До нас, на «Бал Благодійників», завітали гості з різних областей України. Передусім це люди, які допомагають жителям Житомирщині. Це люди, які працюють на благо нашої країни та благо розвитку благодійності. Ми вдячні їм за це і такі заходи, як «Бал Благодійників», є нагодою відзначити найактивніших», - розповідає співорганізаторка Балу, Леся Морозова.

З кожним роком «Бал Благодійників» збирає все більше учасників, незмінною залишається мета – подякувати усім благодійникам за те, що вони кожен день творять добрі справи.

«Для мене ця відзнака - звання «Посла Миру» стала приємною несподіваною. Це почесне та відповідальне звання. Я вдячна Федерації Всесвітнього Миру та організаторам «Балу благодійників» за те, що об’єднують людей, які щоденно творять добро», - поділилася співзасновниця Фонду родини Розенблат Олена Розенблат.

Нагадаємо, що за свою благодійну діяльність Олена Розенблат вже була неодноразово відзначена, в тому числі на Національному конкурсі «Благодійна Україна», «Гордість міста -2016». А Фонд родини Розенблат, який вона очолює, постійно підтримує різноманітні освітні, культурні та соціальні проекти.

Прес-служба Фонду родини Розенблат

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі