Місто

Житомирське підприємство приватизувало приміщення біля ринку «Рада», в якому працює ювелірна майстерня й автошкола

28 November 2017, 14:12

Підприємство «Учбово-виробничий центр», засноване на власності Житомирської міської асоціації інвалідів, стало власником приміщення площею 82 кв. м по вулиці Бориса Тена  в Житомирі.

Про це йдеться в оголошенні, опублікованому 27 листопада на сайті Житомирської міської ради.

«Нежитлові приміщення загальною площею 81,8 м² за адресою: м. Житомир, вул. Бориса Тена, 10-А, приватизовані 27 листопада 2017 року підприємством «Учбово-виробничий центр», яке засноване на власності Житомирської міської асоціації інвалідів. Ціна продажу приміщення - 662 400 грн 00 коп. (в т.ч. ПДВ – 110 400 грн 00 коп.)», - йдеться в повідомленні. 

Тобто, вартість одного квадратного метра даного приміщення склала 8097 гривень з ПДВ.

У даних про об’єкти комунальної власності, що підлягають приватизації у 2016-17рр., йдеться, що об’єкт на вулиці Бориса Тена, 10а площею 81,8 кв. м підлягає викупу без додаткових умов. Приміщення орендується з 2007 року, орендна плата за 2016 рік становить 17312 грн, за час оренди підприємство зробило поліпшення на майже 70 тисяч гривень, що склало третину його оціночної вартості.

На гул-карті знаходимо дані, що по вулиці Бориса Тена, 10а, неподалік ринку «Рада», розміщений одноповерховий цегляний будинок, на якому висить табличка: «Учбово-виробничий центр Житомирської міської асоціації інвалідів. Ювелірна майстерня (виготовлення та ремонт). Автошкола (по підготовці водіїв категорії «В»). Машинна вишивка». Трохи вище – «Ремонт одягу (терміново)».

В електронному реєстрі підприємств керівником «Учбово-виробничого центру» вказаний Лемешик Сергій Борисович.

Скріншоти з гугл-карти

За телефоном Центру, вказаним як контактний, Житомир.info уточнили, що приватизація приміщення не завершена, оскільки фінансові розрахунки ще тривають, і підприємство дійсно надає вищевказаний ряд послуг, крім ремонту одягу – дана послуга незабаром буде виключена з переліку.

Нагадаємо, підприємці Яцюк і Бєлєнікін 20 листопада 2017 року стали власниками приміщень на вулиці Гагаріна та Домбровського в Житомирі.

Як повідомляв Житомир.info, в березні 2017 року власники викупили приміщення «Львівської майстерні шоколаду», аптеку в центрі міста, магазин на проспекті Миру та комунальне приміщення по вулиці Гагаріна. В жовтні 2017 житомирський підприємець Євген Яремчук за 13  млн 620 тис. викупив триповерховий «будинок Трибеля» по вулиці Михайлівській.

Нещодавно депутат Житомирської міської ради, голова фракції Радикальної партії Олега Ляшка, гендиректор ТК «Полісся – Продукт» Олександр Ракович став власником приміщення магазину по провулку Крилова.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі