Місто

У Житомирі завершують облаштовувати майданчик, де знаходитиметься «Extrеme park»

30 November 2017, 10:46

У Житомирі в рамках реалізації проектної пропозиції вже виконані роботи з облаштування ігрових та спортивних елементів. Крім того встановлена рампа для скейтерів та стіл для настільного тенісу.

Про це інформує прес-служба Житомирської міської ради.

«Вже встановлена рампа для скейтерів, турніки для занять воркаутом. Наразі докладається плитка до гойдалок, яка призначена для людей з інвалідністю. Решта майданчику знаходитиметься на газоні. Також на майданчику встановлені старі елементи, що будуть демонтовані», - розповіла начальник управління у справах сім’ї, молоді та спорту Ірина Ковальчук.

Майданчик розміщений у дворі будинків за адресами вулиці Клосовського, 4, 6 та проспект Миру 13. Автором проекту є Валерій Онопрієнко. Проектна пропозиція «Extrеme park для занять Street work out» включатиме майданчик для занять Street workout, встановлення столів для настільного тенісу та облаштування ігрового майданчика, у тому числі й для особливих дітей.

Як повідомляв Житомир.info, у 2016 році проект бюджету участі «Extrеme park для занять Street work out» отримав 662 голоси, 551 тис. 139 грн та став одним з переможців. Цей проект планували реалізувати протягом 2017 року.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі