Влада

Гундич сподівається, що дорогу Житомир – Виступовичі повністю відремонтують за два роки

30 November 2017, 17:58

Голова Житомирської ОДА Ігор Гундич сподівається, що дорогу Житомир – Виступовичі повністю відремонтують за два роки. Про це він повідомив 30 листопада у прямому ефірі програми «Діалоги» на  Житомир.info

«Дорога на Виступовичі включена в перелік на наступний рік і обов’язково ми почнемо ремонт цієї дороги. Цього року ми вже провели тендер на 28 млн. За ці гроші робитиметься поточний і середній ремонт з боку Виступовичів до Житомира, а наступного року планується ремонт цієї дороги від Житомира до Черняхова. Думаю 100 млн, а може й більше буде вкладено в цю дорогу. Поступово вона буде робитися вся повністю. На сьогодні це вже не Р-28 (регіональна, - ред.), а М-21 – Житомир-Могилів-Подільський. Вона піднялася в статусі і сьогодні це траса міжнародна. Тому, думаю, у 2018-2019 роках вона буде повністю відремонтована», – зазначив голова ОДА.

Він також повідомив, що у 2018 році з дорожнього фонду планують виділити близько 600 млн грн на експлуатацію і ремонт місцевих доріг та більше 1 мільярда гривень на дороги державного значення.

Ефір можна подивитися тут.

Нагадаємо, 28 листопада губернатор затвердив комісію, яка «децентралізує» дороги Житомирської області

Як повідомляв Житомир.info, на ремонт доріг Житомирської області у 2018 році збираються витратити 640 млн грн. З 1 січня 2018 року дороги Житомирської області "децентралізують": «заберуть» у Держагентства і передадуть місцевій владі. До сфери управління Житомирської ОДА перейдуть майже 7 тисяч кілометрів доріг, а це третій показник по Україні за кілометражем.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі