Влада

НСТУ завершує конкурс на нові посади в Житомирській філії: на продюсера – п’ять претендентів, на менеджера – три

4 December 2017, 16:13

27 листопада члени правління Національної суспільної телерадіокомпанії України розпочали проводити співбесіди з 227 кандидатами, які подали свої документи на конкурсний відбір менеджерів і продюсерів регіональних філій Суспільного.

На позиції продюсера філії подали пакет документів 120 кандидатів, на менеджерів – 107, - повідомила прес-служба НСТУ. Найбільше кандидатів на керівні посади – у Дніпровській (20 заявок), Черкаській (15) і Вінницькій (14) філіях.

«Наступним етапом відбору після прийому заявок є співбесіда з конкурсною комісією, до якої входять члени та голова правління публічного акціонерного товариства «Національна суспільна телерадіокомпанія України». Під час співбесід конкурсна комісія заслухає по черзі всіх кандидатів на посаду та оцінюватиме професійні, освітньо-кваліфікаційні й морально-ділові якості кожного. За результатами співбесід, обговорення й оцінювання конкурсна комісія шляхом голосування ухвалить рішення про обрання переможця відбору. Це рішення може бути прийняте не пізніше, ніж на 30 календарний день, починаючи з дня завершення прийому документів. І воно буде підставою для укладення строкового трудового договору між ПАТ «НСТУ» та переможцем відбору, який за результатами роботи може бути продовжено. Однак займати зазначені посади одна й та ж особа зможе не більше 5 років. Якщо за підсумками конкурсу рішення про переможця не прийнято, то буде оголошено повторний конкурс відповідно до вимог положення про конкурс», - зазначає прес-служба НСТУ.

Житомир.info: НСТУ завершує конкурс на нові посади в Житомирській філії: на продюсера – п’ять претендентів, на менеджера – три

На посаду продюсера у Житомирській філії надійшло 5 заявок, на посаду менеджера – три. Про претендентів у коментарі Житомир.info розповів в.о. директора Житомирської регіональної філії НСТУ Артур Самарцев.

«28 листопада я пройшов співбесіду на посаду менеджера. Окрім мене подали документи на розгляд ще двоє медійників – житомирянка Катерина Спічак та Іван Галамасюк з Кривого рогу. Результати співбесіди мають бути у термін до 8 грудня. Також співбесіду проходили п’ятеро претендентів на посаду продюсера: Анжеліка Нестерчук і Ніна Собкович (працівники житомирської філії ПАТ «НСТУ») та троє не працівників філії. Результат також буде відомий до 8 грудня», - сказав Артур Самарцев.

Нагадаємо, прийом документів для участі у конкурсі тривав із 8 до 21 листопада.

Як повідомляв Житомир.info, 19 серпня цього року Василь Головецький звільнився з посади директора філії ПАТ «Національна суспільна телерадіокомпанія України» «Житомирська регіональна дирекція»: причиною стали результати моніторингу, які виявили матеріали з ознаками замоновсті. З 1 вересня в.о. директора призначений Артур Самарцев.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: самарцев телерадиокомпания  
Матеріали по темі