Влада

Для Житомирської філії Суспільного шукають менеджера та продюсера

11 November 2017, 10:57

Публічне акціонерне товариство «Національна суспільна телерадіокомпанія України» з 8 листопада оголосило конкурсний відбір на посади менеджерів та продюсерів регіональних філій Суспільного.

Відповідне рішення було прийняте правлінням ПАТ «НСТУ» під час чергового засідання, яке відбулося 6 листопада 2017 року йдеться у повідомленні на сайті каналу «UA:Перший».

«Цей конкурс є шансом залучити в регіональні філії людей, які дійсно вболівають за реформу Суспільного і розділяють цінності мовника. Це також один із перших важливих саме адміністративних кроків, після якого розпочнеться глобальна реорганізація. Сьогодні ми оголошуємо цей конкурс і плануємо обрати керівників у першій декаді грудня. Після цього десь на початку нового року розпочнемо велику адміністративну реформу. І саме ці менеджери та продюсери філій формуватимуть колективи в регіонах», – розповів Микола Чернотицький, член правління ПАТ «НСТУ», відповідальний за діяльність з оптимізації центральної та регіональної структури.

На виконання Стратегії реформування суспільного мовлення члени правління ПАТ «НСТУ» затвердили порядок щодо проведення конкурсів на керівні посади в регіональних філіях Суспільного з метою роз’єднання функцій управління творчою та адміністративною частинами. Менеджерів і продюсерів філій Суспільного обиратимуть на відкритому конкурсі. Попередній документарний відбір претендентів на посаду менеджера філії здійснюватиме департамент управління персоналом Національної суспільної телерадіокомпанії України, а на посаду продюсера – департамент управління персоналом спільно з представниками ради генпродюсерів ПАТ «НСТУ».

Наступним етапом відбору буде співбесіда з конкурсною комісією, до якої входять члени та голова правління ПАТ «НСТУ». Усього в ході конкурсів відберуть 22 менеджери та 23 продюсери філій. Із ними підпишуть строкові трудові договори, які за результатами роботи можуть бути продовжені. Однак займати зазначені посади одна й та ж особа зможе не більше 5 років.

Конкурсний відбір триватиме до 21 листопада 2017 року. Документи для участі в конкурсі приймаються до 21 листопада 2017 року за адресою: м. Київ, вул. Мельникова, 42. Скановані копії - на електронні адреси: globaml@ntu.ua та anton612@ntu.ua. За додатковою інформацією звертайтеся за телефонами: (044) 481-46-03 та (044) 481-51-64.

У протоколі засіданні правління ПАТ «НСТУ» зазначається, що кількісний склад «Житомирської регіональної філії» збільшується з 180 посад до 182: до штатного розпису вводяться посади менеджера (філії) та продюсера (філії).

Як повідомляв Житомир.info, 19 серпня цього року Василь Головецький звільнився з посади директора філії ПАТ «Національна суспільна телерадіокомпанія України» «Житомирська регіональна дирекція»: причиною стали результати моніторингу, які виявили матеріали з ознаками замоновсті. З 1 вересня в.о. директора призначений Артур Самарцев.  

Житомир.info

 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі