Влада

Василь Головецький звільнився з посади директора Житомирської обласної телерадіокомпанії

22 August 2017, 10:40

Василь Головецький звільнений з посади директора філії ПАТ «Національна суспільна телерадіокомпанія України» «Житомирська регіональна дирекція».

Декларація Головецького «перед звільненням» вранці 19 серпня опублікована в Єдиному державному реєстрі декларацій.

З 1 січня по 19 серпня поточного року Василь Головецький отримав 190 тис. 641 грн зарплати, 68 тис. 185 грн пенсії та 4 тис. 337 грн – за викладання в Житомирському державному університеті ім. Івана Франка. В грудні минулого року директор облтелерадіокомпанії став власником квартири в Житомирі загальною площею 34,4 кв.м. вартістю 49 тис. грн.

Головецький є членом Національної спілки журналістів України, Національної спілки письменників України та всеукраїнського громадського об’єднання «Громада і закон».

На сайті Житомирської ОДТРК станом на ранок 22 серпня Василь Головецький ще директор.

Як повідомляв Житомир.info, Головецький з серпня 2011 року був в.о. гендиректора, 23 травня 2012 року призначений генеральним директором ЖОДТРК. Не дивлячись на претензії до гендиректора частини колективу, контракт з ним продовжували. Після ліквідації у 2016 році облдержтелерадіокомпанії та створення філії «Житомирська регіональна дирекція» Василь Головецький залишився її директором.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі