Місто

Частину човнової станції в житомирському парку здадуть в оренду за 1 гривню для занять секції з веслування

29 April 2024, 14:56

Частину приміщень будівлі човнової станції на набережній в Шодуарівському парку здадуть в оренду за 1 гривню Міському культурно-спортивному центру Житомирської міської ради.

Проєкт відповідного рішення виконкому, який підготували за зверненням МКСЦ, 29 квітня 2024 року оприлюднили на сайті міської ради.

«Включити відповідно до частини 6 статті 6 Закону України «Про оренду державного та комунального майна» до Переліку другого типу об’єкт нерухомого майна Житомирської міської територіальної громади – частину нежитлових приміщень будівлі човнової станції, що знаходиться на балансі комунального підприємства «Парк» Житомирської міської ради за адресою: м. Житомир, провулок 3-й Чуднівський, 39, загальною площею 130,1 кв.м. Надати дозвіл комунальному підприємству «Регулювання орендних відносин» Житомирської міської ради на укладення з Міським культурно-спортивним центром Житомирської міської ради договору оренди нерухомого майна – частини нежитлових приміщень будівлі човнової станції за адресою: м. Житомир, провулок 3-й Чуднівський, 39, загальною площею 130,1 кв.м для проведення занять секції з веслування з орендною платою 1 гривня без ПДВ в рік на термін 2 роки 11 місяців», - йдеться у проєкті рішення.

Нагадаємо, на початку березня цього року директор КП «Парк» Сергій Бондар розповідав, що в парку влітку працюватиме човнова станція і ціни на прокат зміняться.

Як повідомляв Житомир.info, на початку літа 2023 року човнова станція в житомирському гідропарку не працювала.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: виконком оренда човнова станція веслування МКСЦ парк 
Матеріали по темі