Події

Правоохоронці оголосили підозру чоловіку, який викрав з квартири у Житомирській області 60 тис. грн та ґаджети

29 April 2024, 18:04

Радомишльські поліцейські затримали причетного до квартирної крадіжки.

Про це 29 квітня у своєму Telegram-каналі повідомила пресслужба ГУНП в Житомирській області.

«Пообіді 27 квітня до поліції звернулася 56-річна жителька міста із заявою про крадіжку грошей та цінних речей з її помешкання. Вже за кілька годин правоохоронці затримали причетного до правопорушення. Нині йому повідомлено про підозру в учиненому. Потерпіла розповіла, що на кілька годин відлучилася у господарських справах. Коли провернулась, виявила, що у квартирі хтось побував: з помешкання було викрадено 60 тисяч гривень та вартісні ґаджети», - йдеться у повідомленні.

На місці події працювала слідчо-оперативна група відділення поліції № 3 (м. Радомишль) Житомирського райуправління. Поліцейські зафіксували всі обставини та вилучили наявну слідову інформацію.

Оперативники кримінальної поліції провели низку розшукових заходів та встановили причетного до правопорушення: вже за кілька годин після вчиненого правоохоронці затримали у місті 43-річного жителя Хмельниччини.

Встановлено, що чоловік раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення аналогічних злочинів. Цього разу він скористався відсутністю господині та потрапив до квартири, пошкодивши металопластикове вікно. З оселі забрав усе цінне, що зміг знайти.

У чоловіка вилучили частину викраденого, також поліцейські з’ясовують, як саме він розпорядився рештою.

Слідчі відділення поліції №3 (м. Радомишль) Житомирського райуправління повідомили фігуранту про підозру в учиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 185 (Крадіжка) КК України. Судом йому було обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

За вчинене підозрюваному загрожує від 5 до 8 років ув’язнення.

Нагадаємо, наприкінці листопада у Бердичеві чоловік, пошкодивши віконну шибку, пробрався до будинку та наскладав у пакети чужі речі, але винести не встиг.

Як повідомляв Житомир.info, 15 грудня 2024 року пресслужба Житомирського районного управління поліції інформувала про те, що слідчі повідомили про підозру житомирянину, який кілька днів обкрадав будинок у дачному кооперативі поблизу міста

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: поліція крадіжка квартира гроші 
Матеріали по темі