Події

Наскладав у пакети чужі речі, але винести не встиг: у райцентрі Житомирської області поліцейські викрили злодія

15 December 2023, 16:47

У Бердичеві наприкінці листопада чоловік, пошкодивши віконну шибку, пробрався до будинку та наскладав у пакети чужі речі, але винести не встиг.

Про це 15 грудня повідомила пресслужба Бердичівський районний відділ поліції.

«Наприкінці листопада до поліції зателефонував житель м. Бердичева та повідомив, що повертаючись додому, помітив у своєму будинку невідомого. Тож на місце події негайно прибув екіпаж патрульної поліції районного відділу. Поліцейські виявили в оселі чоловіка з уже напакованими сумками та пакетами чужих речей», - йдеться у повідомленні.

«Незваним гостем» виявився раніше судимий за майнові та наркозлочини 38-річний місцевий житель. Чоловік потрапив до чужого будинку, пошкодивши віконну шибку.

Відео Національної поліції

З помешкання, що належить 45-річному бердичівлянину, він планував викрасти речі побутового вжитку, однак довести намір до кінця йому завадили поліцейські.

Нині слідчі поліції оголосили чоловікові про підозру за ч. 3 ст. 15 (Замах на кримінальне правопорушення) та ч. 4 ст. 185 (Крадіжка) ККУ.

Досудове розслідування триває. Чоловіка правоохоронці перевіряють на причетність до вчинення аналогічних злочинів.

Відповідно до чинного законодавства підозрюваному може загрожувати позбавлення волі строком від 5 до 8 років.

Нагадаємо, 15 грудня пресслужба Житомирського районного управління поліції інформувала про те, що слідчі повідомили про підозру житомирянину, який кілька днів обкрадав будинок у дачному кооперативі поблизу міста

Як повідомляв Житомир.info, 31 жовтня 2023 року у Житомирі з квартири жінки викрали цінні речі та банківські картки. Оперативники кримінальної поліції менш ніж за годину, затримали причетного.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: поліція злодій грабіж грабіжник будинок оселя Бердичів крадіжка пакет сумка 
Матеріали по темі