Політика

Житомирська «Батьківщина» переконана, що народ змете злочинну владу, - депутат Верховної Ради Сергій Пашинський

26 December 2011, 17:39

Заява депутата Верховної Ради України (фракція БЮТ-Б), голови Житомирської обласної організації ВО «Батьківщина» Сергія Пашинського щодо рішення апеляційного суду по справі Юлії Тимошенко:

Рішення Київського апеляційного суду у справі Юлії Тимошенко, який залишив у силі беззаконний вирок Печерського суду, свідчить, що режим Януковича остаточно знищив правосуддя в Україні. Віднині в Україні не стало навіть тих жалюгідних решток демократії, про які ще наважувалися говорити оптимісти.

«Після цього рішення Янукович перестав бути Президентом України, а перетворився на диктатора на чолі кримінального режиму», - заявляє партія «Батьківщина».

Комітет опору диктатурі, котрий об’єднує демократичні сили України, не визнає вироку Тимошенко, як такого, що винесений на підставі сфальшованих і замовлених особисто Януковичем звинувачень.

Ми продовжимо боротьбу за звільнення невинно засудженої Юлії Тимошенко у Європейському суді з прав людини, бо Київський апеляційний суд не залишив навіть примарних надій на справедливість українського суду. Юлія Тимошенко буде на волі!

Житомирська обласна організація «Батьківщини», як і вся наша партія загалом, переконана, що народ України дуже скоро змете нинішню злочинну владу.

Голова Житомирської обласної організації ВО «Батьківщина» Сергій Пашинський

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі